Nieuws

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van Dakcoating-Helmond is live. En we zijn er trots op! Met dank aan Steenstra Media! Zij hebben ons uitstekend geholpen met het vullen van de site en het uiteindelijk live zetten. Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen van informatie.

De website van Dakcoating Helmond is geschikt voor alle schermen! Dus geoptimaliseerd voor iedereen!

Je kunt bij Diensten zien wat we doen. Bij projecten kunt u zien wat we onlangs hebben opgeleverd. Daarnaast kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Heeft u nog opmerkingen of vragen over onze website? Stel ze ons! want door uw feedback kunnen wij ons nog beter inspelen op uw wensen!