Dakcoating

CONTACT

DAKCOATING

Met dakcoating bedoelen we het met een airless spuit aanbrengen van een speciaal voor het dak ontwikkelde iso-acrylaat op bestaande dakbedekking. Het is dus letterlijk vertaald het ‘verven’ van uw dakpannen. Dakcoating Helmond maakt uitsluitend gebruik van een speciaal voor het dak ontwikkelde waterbestendige afwasbare coating met schrobklasse-1 die bestaat uit 100% zuivere met NANO Polyurethaan gemodificeerde acrylpolymeer. Deze coating met isolatielaag is in verschillende RAL kleuren te verkrijgen.  Zit uw kleur er niet tussen dan is er nu bij ons de de mogelijk heid de gewenste kleur te mengen.

Dakcoating gebruikte men al in de jaren 70 bij de fabricage van de dakpannen en hebben mensen met betonpannen al op hun dak. Door de jaren is deze laag er echter afgesleten of lelijk geworden en dus toe aan een nieuwe behandeling of vervanging. Als de dakbedekking in een goede staat verkeerd is het echter lucratiever om uw dak te laten coaten.

In de meeste gevallen is coaten 75% goedkoper dan het aanmeten van nieuwe dakbedekking. Daartegenover zetten wij een Garantie van 10 jaar door ons uniek service model. Dat houd in dat wij na oplevering in die 10 jaar verschillende keren terugkomen om een dakinspectie te verrichten om zo nodig tijdig in te grijpen bijvoorbeeld door een algendoder behandeling toe te passen of los zittend vuil te verwijderen. Dit om de kwaliteit van de coating en onze garantie te waarborgen.

Dakcoating is een milieuvriendelijke methode die uitermate geschikt is voor gebakken dakpannen, betonnen dakpannen ,leien en zelfs asbesthoudende dakbedekking.

 

 

DE VOORDELEN VAN DAKCOATING OP EEN RIJ:

  • Verlening van de levensduur van de pannen.(Isonit dakcoating is UV- en waterbestendig, diffusiebekwaam, vuil afstotend en voor 197% duur elastisch)
  • Waardeverhoging van uw pand
  • sneller realiseerbaar en minder ingrijpend dan het aanschaffen van nieuwe pannen
  • Veel voordeliger dan nieuwe pannen (in de meeste gevallen tot 75% goedkoper dan het aanmeten van nieuwe dakbedekking)
  • In vele kleuren leverbaar